|
| Auteur |
Message |
killer Invité
|
Posté le: Mar 20 Déc 2005 6:10 am Sujet du message: |
|
|
| vespasian a écrit: |
| "Drumul spre iad este pavat cu bune intentii" |
Tare chestia asta.
Asa am dus eu pe ultimul drum, pe uniia de credeau ca se duc in rai.  |
|
|
 |
OBSERVATORUL observator de oua

|
Posté le: Mar 20 Déc 2005 8:59 am Sujet du message: Re: sa va vad |
|
|
[quote="karina"]
| vespasian a écrit: |
| sa va vad |
Iaca-ta-ma
Mi-ar fi placut sa pot vota ultima optiune, dar asta e doar o dorinta de-a mea nu o convingere.
Asa ca o sa votez penultima, cu precizarea ca tot acolo ii mai adaug si pe superman, spiderman, robocop, baba cloanta, zina zinelor, pif si hercule si inca vreo alte citeva personaje pitoresti care mi-au colorat copilaria [/quote
ai uitat sa-l adugi pe speedy gonzales
]  |
|
|
 |
Brambu Erou

|
Posté le: Mar 20 Déc 2005 3:11 pm Sujet du message: |
|
|
| Tartoru a écrit: |
Baset, se pare ca in ce tine de ...semnatura si ideile egalitariste desprinse de acolo, ELE NU SE SUPRAPUN DELOC!
Daca scriai in semnatura ......"femeia să se teamă de bărbat" - citat din Epistola către Efeseni a Sfântului Apostol Pavel (Efes. 5, 33) ......... Ca barbatul este CAPUL familiei, iar femeia trupul(carca) si ca aceasta ii datoreaza ascultare ........mai ziceam ca er fi SUPRAPUNERE!
Pe cand tu, pacatoasa, citezi din obiceiuri ale civilizatiilor pagane, ale celor care au inrobit poporul lui Mniezeu! !
Asa ca POCAIESTE-TE si pune o semnatura din invatamintele crestine, care arata locul clar al femeii, iubit de Mniezau!  |
 |
|
|
 |
tradoro patrician
|
Posté le: Mer 21 Déc 2005 9:19 am Sujet du message: |
|
|
eu am votat varianta a 5-a. nu cred ca exista d-zei.
biblia contine prea multe contradictii.
coranul s-a pastrat timp de 200 de ani pe cale orala, deci ce diferenta o fi intre revelatiile lui mahomed si prima forma scrisa a coranului... numai allah cre'ca stie!
torah, n-am citit-o, dar bazandu-ma pe "cartile" celorlalte credinte monoteiste, nu sunt tentat sa-i dau mai multa crdibilitate. |
|
|
 |
satany patrician

|
Posté le: Mer 21 Déc 2005 10:46 pm Sujet du message: |
|
|
| Tartoru a écrit: |
| "femeia să se teamă de bărbat" - citat din Epistola către Efeseni a Sfântului Apostol Pavel (Efes. 5, 33) ......... Ca barbatul este CAPUL familiei, iar femeia trupul(carca) si ca aceasta ii datoreaza ascultare |
..iti declar razbel! |
|
|
 |
Tartoru Supervizor electoral

|
Posté le: Jeu 22 Déc 2005 1:13 am Sujet du message: |
|
|
Mie??!!
Declara-le razbel alora, care cred ca tot continutul bibliei e cuvantul RELEVAT ALESILOR, de MNEZEU insasi!
PS! Da' daca aia au de fapt DREPTATE si tu te otzarasti la masculi, in loc sa taci smerita, ........ai belit-o!  |
|
|
 |
|
 |